O nama

Ova aplikacija je osmišljena na temelju Domagojeva postoperativnog iskustva.

Domagoj Markanović je kreativni direktor web agencije Marker d.o.o., suprug i otac sedmogodišnjaka. Za vrijeme postoperativnog oporavka nakon operacije prednje cervikalne diskektomije i fuzije (ACDF C5-C6), a uslijed nedostatka korisnih i konkretnih informacija, Domagoj je uz pomoć stručnog medicinskog tima i kolega programera, osmislio i dizajnirao MySpine - aplikaciju za pomoć pri postoperativnom oporavku nakon operacije kralježnice.

Stručni medicinski tim i suradnici MySpine aplikacije su:

  • Ivan Koprek, dr. spec. neurokirurgije
  • prim. dr. sc. Nenad Kudelić, doc. dr. spec. neurokirurgije
  • Petra Rok, bacc. physioth. i njezine kolege iz poliklinike Lumbalis.

Koristite MySpine kako bi se informirali i proaktivno djelovali za vrijeme oporavka nakon operacije kralježnice. Izbjegnite pogreške koje vam mogu otežati. Maksimalno iskoristite vrijeme oporavka i brzo se vratite normalnim životnim rutinama.

Cilj MySpine aplikacije je pomoći vam da izbjegnete greške na kojima je učio Domagoj i da se što lakše, brže i uspješnije oporavite od operacije.

MySpine aplikaciju koristi i stručni medicinski tim u Općoj bolnici Varaždin kako bi dodatno pomogli svojim pacijentima i olakšali im oporavak nakon operacija kralježnice.

Marker, tvrtka u kojoj je Domagoj suosnivač i kreativni direktor, najnagrađivanija je hrvatska web agencija specijalizirana za uvođenje eCommerce rješenja. Marker je tim od 30+ zaposlenika različitih profila, znanja i kompetencija, a MySpine je baš njihov projekt.

Najveće vrijednosti Markera su znanje i iskustvo, ali je jako bitno istaknuti i visoke poslovne standarde koje potvrđuju norme ISO 9001:2015 za upravljanje kvalitetom te norme ISO/IEC 27001:2013 za upravljanje informacijskom sigurnošću.


Više godina za redom Marker je nositelj AAA bonitetnog certifikata koji ga svrstava u financijski najstabilnije tvrtke. Dobitnik je Zlatne kune, Zlatne košarice i tehnološki dobavljač godine, ali iznad svega radno mjesto zadovoljnih profesionalaca.